Delete memebers

Service: Hoop.la

Hi,

I have an old forum that has inactive members. I attempted to delete members whose last post was 1/1/2011 or before. I get a continuous circle with not completion. I tried entering a starting data of 1/1/2005 but that did not complete either.

Am I doing something wrong or is this a buglet?

Original Post
Votes (0)

Activity Stream

Hi John,

Although it doesn't show it, the delete process is still running in the background. It looks like you have a lot of members, so the process takes some time to finish, but it should.

Hi Dave,

Thanks for the reply. I attempted to delete 792 old members who had not posted from 1/1/2005 through 1/1/2016. After a while I received a second confirmation to delete window followed by an Error window with the following:

"Your request could not be completed at this time due to an unknown system error. For further assistance, please post to our support community <https://ccdware.infopop.cc/get...01.ps003-2%3C%2Fp%3E>.
Reference ID: 598468893823090442[79349140][940267242]29.b140.dd71591-hp01.ps003-2"

It gave a link to continue, which returned to the list of 792 members to delete.

What now?

John Smith






> On Aug 5, 2019, at 9:47 AM, Social Strata <alerts@hoop.la> wrote:
>

Just wait on it and let it run.   I don't know how long it'll take, there really is no way for me to know, but I can see that it is running.  the error message was because it was trying to kick off a job that was already running. It'll likely be a while. I'd give it a few hours.


Hi Dave,

It is apparently finished running but the 822 members I was trying to delete still show up! Said to delete members after 1/1/2005 and before 1/1/2011 active members.

Hi John,

Just as a followup, yes, we also can see that the delete didn't work.   You might be able to run it with much much smaller chunks.  Just do one delete job at a time. Don't worry that it doesn't give you a response, it'll still be running on the servers.  The process is really really slow and if you key off more than one at a time it just magnifies that.

We do have plans to improve the deletion process, but for now very small chunks are the only way to go.

I'm sorry, but for now the only other option is to hang on until we get the delete process fixed up so that it can handle larger jobs.

Thanks Dave. When you say one delete "job" at a time, do you mean one page or one member? If one page at a time,  I can live with that.

I am trying to get the total number of members down but if needed to be one at a time, I may as well wait for you to get the process fixed.

What I mean is that if you start a delete job, let it run.  And give it some time to finish.  Or, put another way, don't click the button twice.  Unfortunately, it isn't going to tell you if it is running or finished. I'd do a small group, give it a day or two, see if your member count went down, then start another.  What we don't want is multiple delete jobs trying to run on top of each other. They'll never get done that way.

So I tried one page (50 members). After the confirmation to delete dialog, I said yes and the dialog cleared. I came back later and saw the dialog again so I again confirmed. This time I got a message about already in process. So I'll wait a couple of hours before checking the member count.

Add Reply

×
×
×
×